Două persoane sunt cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de furt și furt calificat

La data de 18 mai a.c., în jurul orelor 16.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale

0
21

La data de 18 mai a.c., în jurul orelor 16.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare-Biroul de Investigații Criminale, au fost sesizați despre faptul că o persoană ar fi sustras parfumuri, dintr-un magazin situat în incinta unui centru comercial din Satu Mare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că persoana în cauză, respectiv o femeie de 44 de ani, din Satu Mare, ar fi sustras două parfumuri dintr-un magazin care comercializează astfel de produse, rezultând un prejudiciu de 1496 de lei.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

La aceeași dată, în jurul orelor 22.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Tășnad au fost sesizați de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Săuca, despre faptul că o persoană ar fi pătruns în locuința sa, de unde ar fi sustras o sumă de bani.

Polițiștii sosiți la fața locului au identificat un tânăr de 18 ani, domiciliat în aceeași comună, care ar fi pătruns fără drept în imobilul bărbatului și i-ar fi sustras suma de 4500 de lei din buzunarul unei haine.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

 

 

Comentarii Facebook