Dr. Laura Diana Bota a fost premiată în cadrul galei Health Beauty & Life Awards

Evenimentul anual Health, Beauty and Lifestyle Awards a revenit în forță la finalul lunii iulie 2022 și a reunit sub același acoperiș

0
41

Evenimentul anual Health, Beauty and Lifestyle Awards a revenit în forță la finalul lunii iulie 2022 și a reunit sub același acoperiș Frumusețea, Sănătatea și Grija, ca părți integrante ale stării noastre de bine! Gala, care a avut loc la Royal Palace Ballroom, a celebrat mediul de business românesc și reușitele sale din domenii care îmbunătățesc calitatea vieții, precum beauty, sănătate, wellness, fitness, dezvoltare personală și chiar… muzică!

O creatoare de zâmbete sănătoase a onorat cu prezența la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. Laura Diana Bota, medic stomatolog, specializat în estetică dentară, pune calitatea înainte de toate la cabinetul dentar pe care l-a fondat în Satu Mare, Hany Denta Clinic. Este acel gen de specialist care este interesat constant de toate noutăţile din lumea complexă a stomatologiei, pentru că vrea să le ofere pacienţilor tratamente moderne, prietenoase, adică o abordare complet diferită faţă de cea cu care eram mulţi dintre noi obişnuiţi în trecut.

Printre toate activităţile de la propriul cabinet, să ştiţi că Laura Diana Bota îşi face timp şi pentru proiecte caritabile, din convingerea că în viaţă trebuie să dăruim necondiţionat. În cadrul evenimentului, doamna Laura Diana Bota, a primit premiul pentru BEST SMILE DESIGN – HanyDenta Clinic!

Citiți continuarea pe vreausafiusanatos.ro, click aici

 

 

Comentarii Facebook