Elite Academy Satu Mare – cursuri de specialitate, formatori acreditați, diplome recunoscute internațional

Într-o ambianţă modernă şi elegantă, Elite Academy vă oferă cursuri profesionale la cele mai ridicate standarde.

0
201

Într-o ambianţă modernă şi elegantă, Elite Academy vă oferă cursuri profesionale la cele mai ridicate standarde. Fiecare cursant este unic, iar profesionalismul este prioritatea noastră.

O atenţie deosebită o acordăm modului de predare, cursurile noastre sunt formate din 90% practică şi doar 10% teorie.

Pentru a asigura servicii de calitate superioară, Elite Academy a reunit o echipă de profesionişti cu experienţă practică de peste 10 ani.

Ne menţinem un nivel înalt al pregătirii profesionale, participând la cursuri şi conferinţe în domeniul nostru de activitate.

Totul ca tu să devii un adevărat profesionist. Fiecare membru al echipei este pregătit şi specializat într-o anumită ramură de predare, pentru a putea oferi, ca echipă, cursuri de cea mai bună calitate!

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei Nationale și recunoscute la nivelul întregii Uniuni Europene şi nu numai.

Principiile Elite Academy sunt: Încredere, Integritate, Calitate și Profesionalism!

 

Specializări:

  • Cosmetician
  • Coafor
  • Machior
  • Maseur
  • Dermopigmentist
  • Frizer
  • Stilist protezist unghii

*90% PRACTICĂ și 10% TEORIE! Consumabile GRATUITE pe toată durata cursului, formatori acreditați (diplome recunoascute international).

 

Mai multe informații puteti găsi pe site-ul eliteacademy.ro, pe pagina de Facebook Elite Academy Satu Mare, în Satu Mare pe str. Martirilor Deportați nr. 3, e-mail: cursuri@eliteacademy.ro, telefon: 0758.728.648 / 0756.528.996.

 

 

Comentarii Facebook