Expoziție de artă fotografică și citate din creația lui MihaiEminescu

Expoziție de artă fotografică și citate din creația lui MihaiEminescu

Expoziție de artă fotografică și citate din creația lui MihaiEminescu

Joi, 6 septembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu  Mare va avealoc vernisajul expoziției de artă fotografică și citate din creația lui Mihai Eminescu, la împlinirea a 129 de ani de la trecerea la eternitate a poetului degeniu.

  Expozițiacuprinde 100 de fotografii realizate de membrii Fotoclubului „Vasile VénigLászló” din Carei, completate de 100 de citate selectate de aceștia dinpoeziile marelui poet.   Programulcultural este pregătit de elevii de la Palatul Copiilor Satu Mare, BarlaBeata, Grad Daria, Lita David şi Sorian Alexandra, pregătiți de doamnaprofesoară Moga Mariana.   Expoziția va fideschisă publicului în perioada 6.sept. – 3.oct.2018, conform programuluiGaleriei de arte Plastice a Consiliului Județean Satu  Mare.  

Evenimentul esteorganizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinulConsiliului Județean Satu Mare, Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare,Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare aTurismului Cultural „Gróf Károlyi” și se desfășoară în cadrul manifestărilordedicate Centenarului Marii Uniri.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 03 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.