GALERIE FOTO! Accident grav cu 4 mașini lângă Carei. Mai multe persoane au fost încarcerate

GALERIE FOTO! Accident grav cu 4 mașini lângă Carei. Mai multe persoane au fost încarcerate

GALERIE FOTO! Accident grav cu 4 mașini lângă Carei. Mai multe persoane au fost încarcerate

Un grav accident de circulație a avut loc azi la ieșirea din Carei spre Oradea. Patru mașini au fost implicate și mai mult persoane au fost încarcerate.

Pasagerii încarcerați au fost transportați la spital, momentan nu știm mai multe despre starea lor de sănătate.

Update!

Azi, la ora 14.40, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism.

Anunțați inițial ca ar fi vorba de un accident rutier produs în urma coliziunii dintre două autoturisme, la ieșirea din municipiul Carei spre Ianculești, la eveniment s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Ajunși la fața locului, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau ieșite în afara carosabilului. Forțele au fost suplimentare cu încă două ambulanțe aparținând SAJ.

În urma acestui accident au rezultat 3 victime: un tânăr de 19 ani încarcerat, pentru a cărui extragere s-au folosit accesoriile și procedurile specifice de descarcerare și alte două persoane, care au suferit diferite traumatisme. Celor trei, aflați în stare de conștientă și cooperanți, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportați la spital.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 11 februarie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.