Mai mulți sătmăreni au fost reținuți pentru furt și complicitate la furt calificat

La data de 25 iunie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un bărbat, domiciliat în municipiul Satu Mare cu privire la faptul că în noaptea de 24/25

0
31

La data de 25 iunie a.c., polițiștii sătmăreni au fost sesizați de către un bărbat, domiciliat în municipiul Satu Mare cu privire la faptul că în noaptea de 24/25 iunie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în incinta imobilului unde domiciliază de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1 200 de lei.

Ca urmare a verificărilor efectuate de către polițiștii sătmăreni, persoanele bănuite de comiterea infracțiunii au fost identificate, la aceeași dată.

Astfel, în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, ambii din Satu Mare, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În aceeași cauză, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a unei femei, de 36 de ani și a unui tânăr de 18 ani, din județul Satu Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la furt calificat.

Toate persoanele au fost depuse în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, urmând a fi prezentate procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proportie de 50%.

 

 

Comentarii Facebook