Interviu cu Mandi Tunde, organizatorul Târgului de nunți “Let’s Wedding”

0
96

Târgul de nunți Leț’s Wedding revine la Satu Mare cu cea de-a V-a ediție care va avea loc între 3-5 februarie 2023, în incinta Aushopping Satu Mare și va reuni mai multe firme din industria evenimentelor, pentru a veni în ajutorul viitorilor miri cu produse și servicii de înaltă calitate. Organizatorul evenimentului este Mandi Tunde, event & wedding planner, în parteneriat cu Aushopping Satu Mare și Partyservice.

smlive: Ce sfaturi le-ați da cuplurilor care abia încep să-și planifice nunta?

Mandi Tunde: Primul meu sfat ar fi să apeleze la un specialist în organizarea nunții. Pentru cei mai curajoși care doresc să-și organizeze singuri nunta, să își aleagă servicii cât mai profesioniste pentru că în ziua cea mare să fie lipsiți de griji.

smlive: Ce ne puteți spune despre dumneavoastră ?

Mandi Tunde: Lucrez în domeniul evenimentelor de 14 ani. Am început cu firma de decorațiuni pentru evenimente.Intre timp am urmat mai multe cursuri de specializare în domeniul floristic și al organizării de evenimente,decorațiuni interioare,marketing. De 5 ani am început să organizez târgul de nunti Let’s wedding. Dar lucrez în continuare în domeniul organizărilor de evenimente și la agenția noastră de profil în industria evenimentelor Partyservice.

smlive: Este un domeniu care vă aduce multe satisfacții profesionale?

Mandi Tunde: Îmi place mult meseria pe care am ales-o ,este o lume fascinantă ,și mulțumirea clienților este un imbold pentru a continua această muncă.

smlive: Ce așteptări aveți de la cea de-a V-a ediție față în plus față de precedentele?

Mandi Tunde: Dorim ca viitorii miri care ne vor vizita să plece cu cât mai multe servicii contractate pentru nunta lor, iar expozanții să fie apreciați pentru munca și efortul depus pentru realizarea serviciilor!

smlive: Puteți să ne dați câteva nume dintre expozanții care vor participa la târg?

Mandi Tunde: Pot să vă dau câteva nume ale expozanților , cu mențiunea că această listă a expozanților nu este completă, până la startul evenimentul se vor mai aduga mai mulți expozanți și nu în ultimul rând, le pregătim câteva surprize vizitatorilor noștri , pe care nu le putem dezvălui încă.

Dintre expozanți putem amintii următorii:

Rochii de mireasa: saloanele: Anastasia, Bianca, Bride by Zetea events , Woman Princess, Lory’s wedding dress,

Costume bărbătești : The Gentleman’s world

 Rochii de seară: Tiffany fashion

 Torturi și prăjituri: Cofetării: Daniel, La Crema, Fantezia décor, Written house

Efecte speciale; Bi As Group, Fire Art Ro

Decorațiuni : Partyservice, Fantasia flower by Petra, Sara flower, First event Carei ,Florăria Bloom, Florăria Ryol Inchrieri

logistica evenimente: Partyservice

Cocktailbar: Lillevents, Ikonic Bar Service, Le Bar, Bellyni, Divino by Ciprian

Agenții de turism: Savi travel ,Paralela 45. Simbotour

Decorațiuni baloane pentru evenimente: Ballon Studio

Foto-video: Zichor’s, Vyografu, AB photography. Szirmay Lorant, Rama cu amintiri

Photobooth: Party videobooth 360 Satu Mare, Mirror stories 360 vidoebooth Baia Mare, Oglinda amintirilor tale ,Abraco studio Și alții

Agenții de hosstese:  Perfect hostess

Smlive.ro: În încheiere, ce le spuneți viitorilor vizitatori ai târgului?

Mandi Tunde: Ediția următoare va cea mai reușită, vom avea expozanți cu servicii mai diverse, din fiecare categorie de servicii mai mulți expozanți, astfel că viitorii miri vor avea posibilitatea să aleagă cele mai potrivite servicii pentru nunta lor. Vom avea formații care vor întreține atmosfera, din care amintim trupa XXL și mai vreau să subliniez că intrarea vă fi gratuită!

așteptăm în perioada 3-5 februarie 2023 la Aushopping Satu Mare!

Nu veți regreta!

Comentarii Facebook