duminică, mai 28, 2023
No menu items!

AcasăSPORTMaya Dihenes este campioana României la judo

Maya Dihenes este campioana României la judo

Judoka antrenorului Terely Mihály, cu dublă legitimare la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare și CS Unio Satu Mare

Judoka antrenorului Terely Mihály, cu dublă legitimare la Clubul Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare și CS Unio Satu Mare, au avut evoluții excelente la Campionatul Național U13 și U15, de la Arad.

Maya Dihenes, care anul acesta a câștigat deja o medalie de bronz la Naționalele U14, la sfârșitul săptămânii trecute a reușit performața de a urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, câștigând aurul la U13.

La categoriile U13 și U15 alți doi elevi pregătiți de antrenorul Terely Mihály au obținut primele medalii la Naționale: Thiruvadi Alesszia și György Bettina s-au clasat pe locurile 3 ale categoriilor, la care au concurat, obținând astfel medaliile de bronz.

La U13 Szilágyi Emma s-a clasat pe locul 7.

De remarcat că doi sportivi de la CSM Olimpia Satu Mare-CS Unio s-au deplasat alături de antrenoarea Ramona Igna la Domaszék, Ungaria, unde au participat la o competiție internațională de tradiție, Tökmag Kupa. La categoria de vârstă U12 Elias Borca a obținut medalia de bronz, iar Orosz Stefánia s-a clasat pe locul 5.

 

 

 

Comentarii Facebook
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.