„Mike Tura 2019” clasicul turelor montane sătmărene

„Mike Tura 2019” clasicul turelor montane sătmărene

„Mike Tura 2019” clasicul turelor montane sătmărene

„Mike Tura 2019” clasicul turelor montane sătmărene, organizat de Asociația Carpatină Ardeleană EKE, aduce laolaltă tineri și vârstnici, dornici de mișcare în aer liber, motivați de a ajunge în vârf indiferent de greutățile întâmpinate pe traseu. 

Sentimentul oferit de bucuria revederii, aduce în grup acea atmosferă care face ca urcușurile anevoioase să pară mai ușoare, iar kilometri nesfârșiți de drum forestier să fie mai scurți.

Anul acesta traseul chiar a reprezentat o provocare, zăpada mare, care se rupea sub greutatea corpului, foarte mulți copaci rupți sau îndoiți în potecă, traseul pornit de jos, de la intersecția cu Talna Mare, care a mărit numărul de kilometri parcurși.

Până la urmă, în mișcarea montaniardă de masă, important este nu câți ajung în vârf…ci câți au pornit la drum în căutarea liniștii și a armoniei oferite de natură!!!

Felicitări tuturor participanților și mulțumiri colegilor aflați în patrulare Bartha Botond și Nagy Mark Janos…pe cărări de munte…mereu alături de dvs.!

SPJ Salvamont SM – Costin Alex

 

Sursa: Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 09 februarie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.