Muzeul Județean Satu Mare vă invită să petreceți vacanța de toamnă la muzeu

Muzeul Județean Satu Mare vă invită să petreceți această vacanță de toamnă la muzeu, alături de patrimoniul bogat al instituției

0
37

Muzeul Județean Satu Mare vă invită să petreceți această vacanță de toamnă la muzeu, alături de patrimoniul bogat al instituției, pentru o călătorie în timp, într-o lume a poveștilor, unde vă puteți împărtăși propria poveste de vacanță.

Proiectul de educație muzeală „ÎN VACANȚĂ LA MUZEU”, se desfășoară în perioada 25-29 octombrie 2021, de luni până vineri, între orele 10.00-14.00 și se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6-10 ani. În cadrul acestui proiect sunt cuprise activități de educație muzeală : vizită ghidată în spațiul expozițional, jocuri și activități interactive, ateliere de pictură, vânătoare de comori și realizarea unor vase din lut.

Pentru detalii sau pentru a participa la activitățile organizate de Muzeul Județean Satu Mare este nevoie de o înscriere telefonică la numărul 0763738984, Sima Alexandra.

Pentru desfășurarea în condiții optime a activităților este necesar ca numărul de participanți să fie cuprins între minimum 5 și maximum 20 participanți.

Termenul limită pentru înscrieri este 22 octombrie 2021, iar taxa de participare este de 20 de lei pe zi.

 

 

 

Comentarii Facebook