Noul Mercedes GLE vs. Mercedes GLC 2022 – preț și inovații de confort

Modelele SUV lansate de Mercedes se bucură de mare popularitate.

0
45

Modelele SUV lansate de Mercedes se bucură de mare popularitate.

Printre ele, Mercedes GLE și Mercedes GLC și-au câștigat admirația conducătorilor auto, datorită performanțelor tehnice și a elementelor inovatoare care asigură un confort superior în interior.

Auto Schunn Romaniapartener autorizat Mercedes-Benz, comercializează aceste autovehicule la prețuri care încep pentru GLC SUV de la 53.599 euro și pentru Mercedes GLE SUV de la 73.560 euro.

La alegerea unuia din aceste modele, este important să cunoști caracteristicile de confort, pentru a beneficia de avantajele personalizate ale fiecăruia dintre vehicule.

Modelul Mercedes-Benz GLC

Acest model beneficiază de inovația MBUX – un sistem de infotainment bazat pe operarea intuitivă, tactilă. Mișcarea mâinii devine poruncă pentru noul model de la Mercedes, ajutând șoferul să acționeze butoanele de comandă cu un simplu gest.

Operarea vocală este un nou mod de a comunica cu propria mașină. Comanda Hey Mercedes primește răspuns în mod natural. Head-up display-ul opțional transformă parbrizul banal într-un afișaj digital unic, de înaltă rezoluție, care te ajută să ai la îndemână toate informațiile.

Performanțele de rulare sunt accentuate de trenurile de rulare adaptive, sistemul de tracțiune integrală sau tehnologiile de motoare.

Modelul GLC este adaptabil fiecărui gen de teren, dar și exigențelor șoferului. Echiparea standard conține trenul de rulare AGILITY CONTROL, destinat unui confort ridicat de deplasare.

Mai sunt disponibile și tracțiunea integrală 4MATIC, trenul de rulare cu rol sportiv DYNAMIC BODY CONTROL prevăzut cu suspensii de oțel și amortizare reglabilă.

Suspensia pneumatică AIR BODY CONTROL este o inovație de succes de la Mercedes, oferind  o stabilitate mare la rulare , dar și un grad ridicat de confort și agilitate.

Tracțiunea integrală oferită de Mercedes modelului GLC este ideală pentru demaraje, accelerări bruște, deplasare în curbe periculoase sau pe teren accidentat. Echiparea standard pentru mai multe tipuri de motorizare, tracțiunea 4MATIC este soluția perfectă pentru performanță offroad.

Sistemul de tracțiune integrală este permanent activ și nu cere de la șofer un anumit timp de reacție. În situația șofatului pe suprafețe alunecoase, în condiții de iarnă, acest sistem de tracțiune integrală conferă stabilitate la rulare și evitarea derapajelor periculoase.

Modelul Mercedes-Benz GLE

Acest model inovator de la Mercedes are puterea de a-ți lăsa alegerea cu privire la design și aspectul cockpit-ului, în patru stiluri diferite: clasic, sport, progresiv sau decent. Atmosfera se schimbă, iluminatul și aspectul interior sunt la dispoziția ta.

Realitatea augmentată MBUX te ajută să optimizezi modul de a te orienta în trafic. Tehnologia conectează lumea reală și cea virtuală cu un singur gest. Ai la dispoziție sisteme complexe de navigație, trafic în timp real și imagini live. Operarea vocală la comanda Hey Mercedes reacționează la auzul vocii tale și procesează informațiile.

Dinamica de rulare care folosește trenul E-active Body Control este menită să genereze un confort de excepție în deplasare. Suspensia pneumatică dă siguranță șoferului chiar și în curbe dificile sau manevre periculoase.

Noile motoare diesel dotate cu 4 și 6 cilindri oferă, pentru fiecare treaptă de viteză, nivelul dorit de  eficacitate și dinamism. Poti achizitiona acum modelul preferat de Mercedes-Benz GLE sau GLC de la orice reprezentanta Auto Schunn Romania din Arad, Deva, Sibiu, Suceava sau Timisoara.

Comentarii Facebook