Numere de inmatriculare provizorii expirate si viteza excesiva

Numere de inmatriculare provizorii expirate si viteza excesiva

Numere de inmatriculare provizorii expirate si viteza excesiva

În cursul zilei de ieri, 20.04.2017. poliţiştii rutieri sătmăreni, au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere şi pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă regulile de circulaţie pe drumurile publice.

Pentru neregulile depistate în trafic, poliţiştii au aplicat 124 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate se ridică la suma de 19 565 lei.

Ca măsură complementară poliţiştii au reţinut, în vederea suspendării dreptului de a conduce, 3 permise de conducere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii rutieri negreșteni au identificat în trafic la data de 20.04.2017, în jurul orei 13.00, o conducătoare auto de 57 ani din Negrești Oaș, care a condus un autoturism pe care avea aplicate plăcuțe de înmatriculare cu numere provizorii a căror valabilitate era expirată. I s-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Rutier au surprins cu aparatul radar, amplasat în comuna Turț, un tânăr conducător auto de 21 de ani din localitate, care circula cu autoturismul având o viteză de 124 km/h. La testarea alcooltest s-a dovedit că acesta consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, aparatul etilotest indicând o valoare de 0,11 mg/l în aerul expirat. Pe lângă cele două sancțiuni contravenționale aplicate, s-a dispus și măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 21 aprilie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.