Politiștii sătmăreni au identificat trei minori semnalați ca dispăruți.

Politiștii sătmăreni au identificat trei minori semnalați ca dispăruți.

Politiștii sătmăreni au identificat trei minori semnalați ca dispăruți.

În ultimele 24 de ore, politiștii sătmăreni au efectuat activități complexe pentru identificarea a trei minori, semnalați ca dispăruți.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu polițiștii Postului de Poliție Andrid, au soluționat dispariția unei minore de 16 ani din comuna Andrid, care în seara zilei de 17.04.2017, în jurul orei 20.00, a plecat la magazinul din sat și nu a mai revenit la domiciliu. După un periplu prin municipiul Satu Mare, a fost depistată pe raza comunei Andrid și predată familiei, fără ca în această perioadă minora să fi fost victima vreunei infracţiuni.

Tot în cursul zilei de ieri, în colaborare cu polițiștii din cadrul Postului de poliție Roșiori, județul Bihor, a fost depistată la domiciliul unui tânăr din această localitate, o minoră de 14 ani, din localitatea Domănești, județul Satu Mare, care la data de 29.03.2017, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Minora a fost internată la Centrul de Asistență Socială Andrei din Satu Mare.

Și polițiștii negreșteni au identificat pe raza orașului o minoră de 14 ani din orașul Baia Sprie, județul Maramureș, care la data de 17.04.2017, a plecat voluntar de la domiciliu. Minora era dată în urmărire de I.P.J. Maramureș, iar după identificare a fost predată mamei sale.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 21 aprilie, 2017

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.