Olimpia MCMXXI Satu Mare a dat în judecată Consiliul Județean

Olimpia MCMXXI Satu Mare a dat în judecată Consiliul Județean

Olimpia MCMXXI Satu Mare a dat în judecată Consiliul Județean

„Pentru că până acum nu am abordat subiectul, și pentru a lămuri zvonurile apărute, ținem să facem următoarele lămuriri: Clubul Sportiv Suporter Club Olimpia MCMXXI a atacat în contencios administrativ Hotărârea de Consiliu Județean privind finanțarea ONG-urilor în baza legii 350/2001.

Am făcut acest lucru pentru că ne-am considerat nedreptățiți de decizia comisiei de evaluare și a celei de contestație. Proiectul depus de noi a fost identic cu cel depus, anul trecut de către clubul de fotbal Unirea Tășnad, proiect aprobat și finanțat.

De asemenea avem informații că alte cel puțin 3 proiecte aproape identice cu al nostru au fost aprobate spre finanțare, fapt pe care îl considerăm cel puțin curios. Trecând peste faptul că însuși prședintele CJ a recunoscut la momentul votării respectivei hotărâri că legea nu a fost respectată în totalitate, considerăm că este dreptul nostru să ne adresăm instanței.

De aici însă, până la a se afirma că acțiunea noastră în instanță a blocat TOATĂ activitatea CJ este cale lungă. Nici măcar hotărârea atacată de noi nu este suspendată până nu dispune instanța în acest sens.

Hotărârile atacate în contencios administrativ se suspendă de drept doar dacă sunt atacate de instituția Prefectului. Facem apel la cei care răspândesc zvonuri false legate de acțiunile noastre să se abțină pentru că acest lucru nu le face cinste.

Noi vom continua acțiunea și ne vom căuta dreptatea acolo unde considerăm de cuviință.” se arată într-un comunicat.

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 august, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.