Olimpia Satu Mare intalneste Termala Dindesti in etapa a III-a din liga a V-a de fotbal

Olimpia Satu Mare intalneste Termala Dindesti in etapa a III-a din liga a V-a de fotbal

Olimpia Satu Mare intalneste Termala Dindesti in etapa a III-a din liga a V-a de fotbal

Duminica, 23 septembrie 2018, incepand cu ora 17:00, Olimpia MCMXXI intalneste acasa intr-un meci contand pentru cea de-a treia etapa a ligii a V-a, seria A, pe Termala Dindesti. Intrarea la meci este libera, insa cei care vor dori sa faca donatii o vor putea face, primind in schimb un tichet pe baza caruia vor putea participa la o tombola al carui premiu este o minge cu autografele jucatorilor.

Olimpia vine dupa doua succese categorice in primele doua etape in fata celor de la Platanul Marna si Gloria Moftinu Mare, reusind sa marcheze nu mai putin de treisprezece goluri si neprimind niciunul. 

Cei de la Termala din Dindesti vin dupa o infrangere usturatoare, scor 1-5, in deplasare la Vulturii Santau, etapa trecuta reusind sa se inpuna acasa, la limita, scor 1-0, in fata Olimpiei Domanesti.

Astfel, in urma meciurilor bune pe care Olimpia MCMXXI le-a prestat in primele doua etape, speram ca si in meciul de duminica sa vedem un nou joc bun al favoritilor nostri incununat cu o victorie.

Asa cum s-a intamplat si la precedentul meci disputat acasa de catre Olimpia MCMXXI, lovitura de incepere poate fi data de catre un suporter daca acesta doneaza suma de 100 lei. Astfel la meciul de duminica, lovitura de incepere va fi data de catre, Olimpiu, fiul unuia dintre cei mai vechi membri ai galeriei galben-albastre, Cristian Molnar.

Inainte Olimpia!

Sursa: fcolimpia.ro

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 22 septembrie, 2018

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.