Peste 110 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri în județul Satu Mare

Peste 110 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri în județul Satu Mare

Peste 110 de sancțiuni contravenționale aplicate ieri în județul Satu Mare

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat  la data de 7 februarie a.c., acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27 000 de lei.

Astfel, la data de 7 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat în jur de 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 300 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 3 dintre acestea au fost ridicate pentru nerespectarea regimului de viteză fiind filmați și înregistrați de aparatul radar, conducători auto cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, care rulau cu viteze de la 103 km/h până la 130 km/h.

De asemenea,  polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat 13 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de  aproximativ 4 100 de lei.

Totodată,  în urma activităților desfășurate pe DN 19,  în localitatea Pișcolt de către polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești și specialiștii din cadrul R.A.R., au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5 500 lei și au fost ridicate trei certificate de înmatriculare, pentru anvelope necorespunzătoare și pentru folii neomologate aplicate pe auto.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 08 februarie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.