Polițiștii sătmăreni au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale în cursul zilei de ieri

Polițiștii sătmăreni au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale în cursul zilei de ieri

Polițiștii sătmăreni au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale în cursul zilei de ieri

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 22 februarie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 22 februarie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 160 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  44 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 9 conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Exemple:

Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 5 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 101-130 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h, respectiv 60 km/h.

Doi conducători auto au efectuat manevra de depășire neregulamentară în zona de acțiune a indicatorului „Depășirea interzisă”.

Un conducător auto nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecere de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

 

 

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 23 februarie, 2021

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.