Polițiștii vor fi prezenți la datorie, la Sărbătoarea Câmpenească Sâmbra Oilor

În contextul celebrării Sărbătorii Câmpenești Sâmbra Oilor, care se va desfășura, la data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului

0
187

În contextul celebrării Sărbătorii Câmpenești Sâmbra Oilor, care se va desfășura, la data de 7 mai a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare vor fi la datorie, astfel încât sătmărenii să se poată bucura într-un climat de siguranță, de această zi.

Astfel, dorim să informăm cetățenii despre faptul că, în intervalul orar 07.00-17.00, vor fi impuse restricții de circulație pentru vehiculele de mare tonaj, respectiv cele de peste 3,5 tone.

Mai exact, în intervalul orar menționat anterior, cei care intenționează să se deplaseze către județul Maramureș nu vor putea circula cu acest tip de vehicule pe DN 19, ci pe DN 1C, utilizând în acest sens ruta ocolitoare Iojib-Apa-Seini.

În acest sens, polițiștii rutieri atrag atenția fiecărui participant la traficul rutier, fie că acesta are calitatea de conducător auto, biciclist sau pieton, asupra respectării tuturor prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice, și să manifeste o atenție sporită întrucât fluxul de participanți la traficul rutier va fi unul ridicat.

 

Pe această cale Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare urează tuturor cetățenilor sătmăreni să sărbătorească acest eveniment, fără incidente.

 

 

 

Comentarii Facebook