Pornește la drum cu un kit de suspensii pe aer auto: descoperă pernele auxiliare de la AirPower!

Vrei să prelungești durata de viață a suspensiilor mașinii? Ai nevoie de un kit de suspensii pe aer auto, cunoscut și ca perne auxiliare.

1

Vrei să prelungești durata de viață a suspensiilor mașinii? Ai nevoie de un kit de suspensii pe aer auto, cunoscut și ca perne auxiliare. Află mai multe detalii aici!

Cunoști următoarea situație? Bagajele sunt gata așa că familia este nerăbdătoare de a porni în vacanță. Așadar, porniți la drum. Vă bucurați de peisaj, admirați priveliștile pitorești prin care călătoriți și vă distrați jucând fazan în mașină, pentru a face ca timpul să treacă mai repede. Totul bine și frumos, vibe-urile sunt bune. Mașina începe să se clatine și simțiți vibrații din neant, iar tu îți dai seama că GPS-ul te-a ghidat pe un drum neasfaltat de țară. Înghiți în sec, sperând ca suspensiile să reziste până la destinație. Copii, între timp, se bucură, spunând că se prefac că sunt într-un rollercoaster, iar tu te simți ca-n-tro schiță scrisă de Caragiale. Ce bine ar fi fost dacă ai fi comandat din timp un kit suspensii pe aer auto.

Punem pauză și o luăm de la capăt.

Ce sunt pernele auxiliare și de ce ai nevoie de ele?

Practic, sunt accesorii auto care nu necesită omologare RAR, fiind potrivite pentru diverse modele de mașini (nu sunt un produs universal). Dacă scenariul de mai sus ți-a dat fiori la portofel, atunci intră pe site-ul oficial și verifică dacă modelul mașinii tale este compatibil cu suspensiile pe aer. De exemplu, dacă ești deținătorul unei mașini Ford, vei găsi suspensii pe aer pentru Ford B-Max și multe alte modele de la acest producător.

Cât despre detaliile tehnice, pernele auxiliare sunt fabricate din cauciuc de înaltă calitate, rezistent și, cum le sugerează numele, umplut cu aer pentru a absoarbe șocurile. Cauciucul este rezistent și la temperaturi înalte și abraziune, fiind potrivit, astfel, în orice sezon.

Spune adio slalomului printre gropi! Ce avantaje vei descoperi?

Pe lângă faptul că nu vei mai simți vibrațiile puternice ale drumurilor neasfaltate, vei descoperi diverse beneficii și avantaje ale pernelor auxiliare. Pe lângă faptul că vei obține un confort sporit în timpul condusului, vei observa și:

  • Faptul că nivelul mașinii este mai ridicat față de sol: nu va mai trebui să-ți faci griji că pietrișul și alte hazarduri de pe asfalt vor lovi șasiul mașinii.
  • Montarea și asamblarea pernelor auxiliare este cât se poate de ușoară, iar dacă întâmpini probleme, vei putea apela cu ușurință la specialiștii AirPower.
  • Datorită faptului că diminuează centrul de greutate, curbele și virajele vor fi mai plăcute.
  • Stabilitatea mașinii va fi îmbunătățită.

În plus, atunci când le comanzi, vei primi un an garanție și o durată de viață garantată de 4-5 ani pentru pernele auxiliare. Ce vei primi în kit-ul propriu-zis? Pe lângă pernele auxiliare, vei primi și bucșe pentru poziționare, dar și accesoriile necesare montajului (spray de silicon, kit pompare,  instrucțiuni și asistență la montare).

Hai să dăm rewind: cum vor arăta drumețiile cu pernele auxiliare?

Bagaje, check. Familie entuziasmată, check. De data asta nu joci fazan, deoarece te concentrezi pe propria distracție – condusul. Chiar dacă drumul este denivelat, toată experiența este mai lină și mai plăcută. Copii te întreabă dacă ați ajuns la destinație, însă tu nu le-ai dezvăluit că ai luat calea cea lungă.

 

Ce bine că ai plasat o comandă din magazinul online perneauxiliare.ro!

 

Contact:

0744 870 142

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

Sursă foto: perneauxiliare.ro

 

 

Comentarii Facebook