duminică, mai 28, 2023
No menu items!

AcasăSPORTRezervele au adus prima victorie în play-off pentru CSM Olimpia

Rezervele au adus prima victorie în play-off pentru CSM Olimpia

CSM Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie din play-off, miercuri după amiază la Sânmartin.

CSM Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie din play-off, miercuri după amiază la Sânmartin. Elevii lui Tibi Csik s-au impus în prelungiri, scor 1–0 grație golului marcat de Antal Barna.

De remarcat că echipa noastră nu mai câștigase un meci în liga a 3-a din 25 martie. După acest succes CSM Olimpia își consolidează poziția a treia în seria a 10-a dar din păcate păstrează doar șanse matematice de a mai prinde locurile ce duc la baraj.

În prima repriză CSM Olimpia a fost echipa mai periculoasă. Zsiga Ervin și Hernando Orte Rodrigo nu au nimerit poarta gazdelor, apărată de Beke Eduard. Totuși, căpitanul echipei noastre, Zsiga a fost cel mai aproape de gol la sfârșitul primei reprize, însă șutul acestuia a nimerit bara.

Repriza a doua a început cu parada lui Fila Károly, care a scos o minge trimisă la vinclul porții.

Meciul se îndrepta spre o remiză albă însă în minutele de prelungiri rezervele noastre au fost decisive reușind să creeze faza ce a dus la marcarea singurului gol de la Sânmartin. Ștefan Pintea l-a agățat din spate, în careu, pe Gueye Mansour, iar centralul a arătat punctul cu var. Tot Mansour a executat doar că portarul  Beke a respins în față iar, atent, Barna Antal a reușit să trimită mingea în poartă (0–1).

„Victoria de astăzi ne face să uităm seria neagră din aprilie. Am meritat această victorie, chiar dacă a venit în ultimul minut al meciului. Sper, că am trecut acel prag psihologic, și sâmbătă va veni un nou succes al băieților noștri .” – a declarat Tibi Csik.

O victorie importatntă, care poate aduce ceva speranță în tabăra sătmăreană, după ce adversara de sâmbătă , Gloria Bistrița-Năsăud a pierdut derby-ul de la Oradea, împotriva lui FC Bihor.

Sâmbătă de la ora 18 CSM Olimpia Satu Mare va întâlni pe teren propriu formația bistrițeană.

LIGA 3, PLAY-OFF, SERIA 10, ETAPA 6

CS Lotus Băile Felix – CSM Olimpia Satu Mare 0–1 (0–0)

Marcator: Barna Antal 90+3

CSM Olimpia: Fila Károly – Raphael Popovici-Ciatău, Răzvan Prodan, Mihăiță Mureșan, Călin Vădan, Hernando Orte Rodrigo, Adrian Bura (86, Barth Kevin), Adrian Micaș (80, Bara Levente), Alexandru Mărieș (67, Gueye Mansour), Zsiga Ervin (80, Barna Antal), Denis Lazăr (67, Süveg Nándor).

Antrenor principal: Csik Tibor.

ÎN CEALALTĂ PARTIDĂ

FC Bihor Oradea – CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 2–1

1. FC Bihor Oradea 6 5 0 1 14–7 55
2. CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud 6 3 2 1 9–7 49
3. CSM Olimpia Satu Mare 6 1 1 4 4–10 42
4. CS Lotus Băile Felix 6 1 1 4 7–10 31

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.