S.C. Somipress Romania SRL sponsorizează Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” cu echipament IT

S.C. Somipress Romania SRL, Satu Mare, a oferit elevilor Colegiului Economic „Gheorghe Dragoș” infrastructură informatică adecvată unui

0
41

S.C. Somipress Romania SRL, Satu Mare, a oferit elevilor Colegiului Economic „Gheorghe Dragoș” infrastructură informatică adecvată unui mediu de învățare competitiv. Așadar, elevii colegiului nostru încep anul școlar 2021-2022 cu șanse mari de reușită. Ei beneficiază acum de un laborator de informatică nou-nouț, dotat de către S.C. Somipress SRL, Satu Mare, cu echipamet IT performant.

Obiectul sponsorizării constă în dotarea laboratorului de informatică cu 25 de laptopuri de ultimă generație, cu un videoproiector și o multifuncțională.

S.C. Somipress România SRL este sucursala românească a Somigroup, cu sediul în Italia și cu filiale în China și Statele Unite ale Americii. Grupul înființat în 1972 are ca obiect principal de activitate turnarea sub presiune a aluminiului. De 50 de ani încoace, această companie realizează componente destinate sectorului electrocasnic, celui auto și celui tehnic.

Conform managerului filialei din Satu Mare, dna Lavinia Filip, crezul Somipress este că mai presus de tehnologia utilizată, cea mai mare valoare a unei companii este resursa umană.

Iată de ce investiția în educație, în perfecționare constituie un pas fundamental spre reușită, iar Colegiul Economic „Gheorghe Dragoș” este Școala în care înveți succesul!, care urmărește realizarea unui învățământ la parametri calitativ ridicați pentru a asigura șanse maxime absolvenților de a continua studiile sau de a se integra cu succes pe piața muncii.

Mulțumim S.C. Somipress SRL că a înțeles perfect care sunt nevoile materiale ale școlii românești și a ales să contribuie la buna pregătire profesională a elevilor noștri.

 

 

Comentarii Facebook