Sătmărenii au posibilitea de a plăti online impozitele

Sătmărenii au posibilitea de a plăti online impozitele

Sătmărenii au posibilitea de a plăti online impozitele

Sătmărenii au posibilitea de a plăti online impozitele, taxele, indiferent că se află în țară sau în străinătate prin platforma www.ghiseul.ro, beneficiind de bonificația de 10%, până vineri 29martie.

Cetățenii nu trebuie să se deplaseze până la sediul D.I.T.L pentru a ridica datele de acces în sistem. Datele de acces pot fi obținute în câteva minute, prin introducerea CNP-ului și a datelor de pe cardul bancar personal. User-ul și parola sunt trimise pe adresa de e-mail furnizată, după care fiecare cetățean poate vedea ce obligații de plată are și bineînțeles poate să le plătească online.

Platforma pune la dispoziţia utilizatorilor două secţiuni, una de plată cu autentificare şi cealaltă fără autentificare. În niciunul dintre cazuri nu este necesară depunerea sau completarea de cereri.

Principalele avantaje ale plăţii impozitelor şi taxelor locale on-line cu cardul pe www.ghiseul.ro sunt confortul, rapiditatea și posibilitatea achitării taxelor și impozitelor locale oricând și de oriunde, respectiv posibilitatea plății taxelor și impozitelor locale pentru toate proprietățile deținute pe teritoriul României.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 16 martie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.