Satu Mare și Uzhgorod implementează un proiect comun având ca obiectiv creșterea siguranței cetățenilor din cele două orașe

În această perioadă marcăm Ziua Cooperării Europene și a proiectelor de cooperare transfrontalieră derulate cu partenerii din Ucraina

0
25

„În această perioadă marcăm Ziua Cooperării Europene și a proiectelor de cooperare transfrontalieră derulate cu partenerii din Ucraina, cei alături de care am contribuit la dezvoltarea economică, socială și culturală a municipiului Satu Mare și implicit a zonelor de graniță.

Satu Mare și Uzhgorod implementează un proiect comun având ca obiectiv creșterea siguranței cetățenilor din cele două orașe, prin extinderea sistemului de supraveghere video (Satu Mare), respectiv crearea unui sistem nou (Uzhgorod).

Bugetul total al proiectului este de 109.874 euro, iar contribuția municipiului Satu Mare în calitate de partener de proiect este de 49.224 euro.

Vom rămâne parteneri de nădejde în toate proiectele care pot îmbunătăți viața oamenilor și a comunităților din zonele de frontieră.” a transmis Primăria Municipiului Satu Mare pe pagina de Facebook.

 

 

Comentarii Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.