Târgul de Paște la Satu Mare se va deschide pe 1 aprilie 2023

0
115

Târgul de Paște se va organiza pe Pasajul Corneliu Coposu, unde se vor amplasa 25 de căsuțe pentru producători și comercianți. Căutăm producători de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de Paște.

Nu se permite comercializarea produselor alimentare de tip ”terase”. Pentru alimentație publică, se permite amplasarea autovehiculelor de tip ,,food truck” și DOAR cu produse specifice și decorațiuni tematice, de Paște.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.) să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la amplasamentul vizat.

Solicitările vor fi prelucrate până în data de 25 martie, comercianții primind răspunsurile pe e-mail. Datele completate vor rămâne confidențiale, la formular având acces doar persoanele responsabile de organizarea evenimentului.
Comentarii Facebook