Vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „WE ARE VARADINUM” din Oradea

0
129

Vineri, 17 martie 2023, începând cu ora 17.00 în sala de expoziții de la parterul castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică, intitulate „WE ARE VARADINUM” din Oradea.

Pe simeze vor fi expuse 55 de fotografii realizate de 55 de membri ai clubului Varadinum, portrete, peisaje, fotografii de stradă și fotografii conceptuale

Evenimentul este organizat de Varadinum Foto Club din Oradea, cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Expoziția se poate vizita până la data de 30 martie 2023, conform cu programul de vizitare a Castelului Károlyi.

Intrarea la eveniment este liberă!

tot, vineri, 17 martie 2023, de la ora 15.00, în Castelul Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă plastică contemporană a artiștilor din cadrul Asociației UzsArt Group din Ungaria.

În cadrul expoziției pot fi admirate 42 de lucrări realizate de 17 artiști: picturi, reproduceri grafice, gravuri la scară mare, picturi acrilice, și fotografii excelente. Imaginile nu au o temă comună, artiștii și-au formulat propria lume creativă, dar compozițiile au ceva în comun, abstractul în expresia și comunicarea picturală.

Intrarea la eveniment este liberă! 

Comentarii Facebook