Un bărbat băut la volan a intrat cu mașina într-un copac din Certeze, după care a părăsit locul accidentului

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orelor 21.45, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați prin apelul unic de

0
38

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orelor 21.45, polițiștii din cadrul Poliției Negrești-Oaș au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Certeze.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 39 de ani, domiciliat în Huta Certeze, în timp ce ar fi condus un autoturism pe strada Bisericii din localitatea Certeze, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un copac.

Din producerea evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat de 40 de ani, pasager al autoturismului, care a fost transportat la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost acordate îngrijirile medicale de specialitate.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul accidentului imediat după producerea acestuia, în urma desfășurării activităților specifice, polițiștii l-au depistat la domiciliul său din localitatea Huta Certeze.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

 

 

 

Comentarii Facebook