Un sătmărean a fost prins la volan, în Gherța Mică, cu o alcoolemie de toata frumusețea

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu

0
36

La data de 1 septembrie a.c., în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, de supraveghere și control a traficului rutier, au efectuat semnale de oprire unui autoturism, pe o stradă din localitatea Gherța Mică.

Polițiștii au identificat la volanul autoturismului un bărbat de 40 de ani, din Satu Mare, care a fost supus testării cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a unei eventuale alcoolemii în organism.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

 

Comentarii Facebook