Un sătmărean de 23 de ani a fost reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări

Un sătmărean de 23 de ani a fost reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări

Un sătmărean de 23 de ani a fost reținut de polițiști pentru contrabandă cu țigări

Polițiștii de ordine publică sătmăreni au reținut, ieri, 11 iunie a.c., un tânăr, de 23 de ani, asupra căruia au găsit peste 65 000 de fire de țigări de proveniență Ucraina.

La data de 11 iunie a.c., în urma unor activități specifice, polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publică a Poliției municipiului Satu Mare, au oprit în trafic, pe str. Botizului, din municipiul Satu Mare, un autoturism condus de către un tânăr, de 23 ani, din municipiul Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii au depistat în părțile laterale, în portiere, în roata de rezervă și în ușa laterală culisantă din partea dreaptă, 65 600 de fire de țigări de proveniență Ucraina, pentru care susnumitul nu a putut prezenta documente de proveniență.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de colectarea, deținere, producere, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșiri acesteia, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

De asemenea, polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a autoturismului  și reținerea pentru 24 de ore a șoferului.

 

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 12 iunie, 2019

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.