Interviu cu cântăreața Stephanie Barbara, în exclusivitate pentru smlive.ro

smlive.ro: Cine este Stephanie Barbara? Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

0
292

smlive.ro: Cine este Stephanie Barbara? Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Stephanie Barbara: De muzică din copilărie am început să mă ocup. Întotdeauna am visat să fiu o cântăreață renumită și să ajut oameni prin muzică. Sunt o persoană deschisă și mi-e foarte important să fac un impact bun în viață. Acum am 23 de ani și am ajuns să-mi lansez albumul de debut în Anglia. Sunt cea mai fericită și foarte mulțumită.

 

smlive.ro: De la ce vârstă cânți și cum ți-ai descoperit acest talent?

S.B.: Am început să cânt de mică, dar acest lucru a devenit serios când m-am transferat la liceul de arte “Aurel Pop”, unde am învățat canto classic, dar tot nu m-am lăsat de muzica ușoară. După școală am rămas pe aceeași linie și mi-am continuat studiile la academia de muzică din Cluj-Napoca.

 

smlive.ro: Știm că anul trecut ai participat la show-ul “Românii au talent”. Ce a însemnat pentru tine această experiență și ce s-a schimbat după participarea ta acolo?

S.B.: Experiența mea la „Românii au talent” a fost foarte bună, am reușit să transmit juriului și publicului tot ce am dorit și am primit niște feedback-uri foarte bune și pozitive.

 

smlive.ro: Cu ce artist ți-ar plăcea să cânți împreună pe scenă și de ce?

S.B.: Aș dori să cânt cu mai mulți artiști, cântăreți, ca Beyonce, Celine Dion, etc. Ele sunt preferatele mele, dar aș dori să am o colaborare și cu Hans Zimmer într-o zi. El este compozitorul meu preferat, ador piesele lui!

 

smlive.ro: Ce ne poți spune despre lansarea albumului tău de debut?

S.B.: Albumul meu de debut va fi lansat în data de 27 iunie de o casă de discuri din Londra și va conține 10 piese în stil pop și pop-rock.

 

smlive.ro: Ce planuri de viitor ai, legat de cariera ta muzicală?

S.B.: Am planuri de a cânta cat mai mult și în străinătate și sunt foarte bucuroasă că încep acest lucru cu concertul de debut în Londra în data de 3 iulie.

 

smlive.ro: Care este artistul tău preferat din România? Dar din străinătate?

S.B.: Artistul meu preferat român cred că este Dan Bălan. Artiștii mei preferați din străinătate sunt Beyonce, Celine Dion, Shakira, etc.

 

smlive.ro: Cum a fost lansarea primei tale piese? Cum au decurs filmările pentru videoclip?

S.B.: Prima mea piesă din album a fost lansată nu demult, în data de 27 mai pe canalul meu Youtube Stephanie Barbara. Piesa a fost cântată la Zilele Orașului Satu Mare. Filmările pentru acest videoclip au avut loc în Satu Mare la o fabrică de mobilă CAREL WOODWORKS, unde am fost primită cu multă bucurie și am primit mult ajutor. Echipa foto/video a fost BROIMAGE. Le multumesc încă o dată!

Lucrăm la al doilea videoclip, care este într-un alt stil, cu dansatori și dansatoare profesioniste. Coregrafia este realizată de dansatoarea Major Vivien, iar designul făcut de Alexandra Hutzel. Un lucru foarte drăguț este că deja la școală am tot povestit împreuna cu Vivi și cu Alexa, că într-o zi vom face un proiect frumos împreună. Acum am și reușit să o facem! Aș dori să menționez și dansatorii:

Major Vivien

Vonház Ingrid

Vonház Erik Andreas

Pop Daniel

Blaga Lehel

 

smlive.ro: Cand vom putea vedea noul tău videoclip?

S.B.: Noul meu videoclip va ieși în cursul săptămânii viitoare.

 

smlive.ro: Cum a primit publicul lansarea ta? Primești mesaje de susținere, te recunoaște lumea pe stradă?

S.B.: Primesc multe mesaje de susținere. Lumea începe să mă recunoască pe stradă.

 

smlive.ro: Ce le transmiți fanilor tăi și cititorilor noștri?

S.B.: Aș dori să le transmit cititorilor două lucruri:

1. Multumesc pentru familia, prietenii, managerul și fanilor pentru susținere.

2. Ai încredere în tine. Totul începe cu un vis și cu un pas. Totul e posibil dacă ai încredere în tine.

 

Comentarii Facebook