Ministrul Tineretului și Sportului a venit la Satu Mare pentru a discuta cu liderii cluburilor sportive locale strategia sportivă națională

Onorând invitația primarului Kereskényi Gábor, ministrul Tineretului și Sportului, Novák Eduárd, a sosit la Satu Mare

0
57

Onorând invitația primarului Kereskényi Gábor, ministrul Tineretului și Sportului, Novák Eduárd, a sosit la Satu Mare pentru a discuta cu liderii cluburilor sportive locale strategia sportivă națională.

Întâlnirea a fost precedată de o întrevedere de lucru cu liderii locali Kovács Máté, administratorul public al județului, Altfatter Tamás, prefectul județului și Maskulik Csaba, city manager.

Potrivit ministrului, pe plan internațional, sportul românesc se află într-o zonă periferică și poate fi readus la nivelul de acum 20-30 de ani doar cu o strategie bine gândită care să ofere condiții adecvate atât pentru sportul profesionist, cât și pentru cel de masă.

Luna martie a anului viitor este termenul limită pentru pregătirea strategiei sportive naționale, dar din ianuarie vor fi lansate cinci proiecte care vor da o nouă direcție vieții sportive din România.

 

 

Comentarii Facebook