PREMIERĂ! A fost lansat primul videoclip de promovare turistică a municipiului Carei

Materialul video a fost proiectat oficial, în premieră, în cadrul unei conferințe organizate la castelul Károlyi din municipiul Carei.

0
63

Materialul video a fost proiectat oficial, în premieră, în cadrul unei conferințe organizate la castelul Károlyi din municipiul Carei.

Proiecția a fost precedată de alocuțiunile domnului primar al municipiului Carei, ing. Eugen Kovács, managerului Centrului de Promovare a Turismului Cultural, Dragoș Georgescu, realizatorului materialului video, Bernard Naghi, respectiv coordonatorului Visit Carei, Adrian Ștefănuți.

Videoclipul a fost primit foarte bine de către cei prezenți, unii dintre aceștia fiind impresionați chiar până la lacrimi de imaginile și povestea emoționantă. După proiecție, a avut loc o scurtă sesiune de întrebări și răspunsuri cu realizatorii clipului.

Videoclipul poate fi urmărit pe următoarele platforme:

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=CS_QhQkphwk

Facebook:

https://fb.watch/ewPaNSsRbs/

Instagram:

https://www.instagram.com/reel/Cge8vTcjN–/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Videoclipul de promovare „Visit Carei” reprezintă o nouă inițiativă offline și online, cu scopul consolidării strategiei de promovare a orașului Carei. Obiectivul principal al acestuia este, pe de-o parte, promovarea destinației turistice Carei, cu scopul informării potențialilor turiști cu privire la atracțiile turistice și experiențele din oraș. Pe de altă parte, este o oportunitate considerabilă de a pune orașul pe harta turistică a României, prin promovarea pe platformele dedicate turismului.

Prin acest demers, realizatorii clipului transmit o invitație inclusiv careienilor să descopere sau să redescopere Careiul, orașul Castel.

Echipa Visit Carei aduce mulțumiri tuturor celor implicați în realizarea materialului video, partenerilor și susținătorilor.

Comentarii Facebook