duminică, mai 28, 2023
No menu items!

AcasăSPORTVictorie în lanț pentru fetele de la secția de handbal din cadrul...

Victorie în lanț pentru fetele de la secția de handbal din cadrul CSM Olimpia Satu Mare

Au început întrecerile în faza a doua a campionatului de junioare la handbal feminin și, ambele echipe al Clubului Sportiv Municipal

Au început întrecerile în faza a doua a campionatului de junioare la handbal feminin și, ambele echipe al Clubului Sportiv Municipal Olimpia Satu Mare au câștigat primele dueluri în grupa de speranțe.

Echipa junioarelor 3 a câștigat fără probleme la Drobeta Turnu-Severin.

Elevele antrenorului Heinrich Tamás au avut un început de meci mai slab însă doar că după ce s-au lepădat de emoțiile debutului în noua competiție, sătmărencele și-au dat drumul la joc și s-au impus la 9 goluri diferență.

Fetele noastre au avut un joc bun în apărare, dublat cu atacuri precise iar victoria a venit oarecum logic și cele două puncte puse în joc. Cu acest rezultat CSM Olimpia a preluat șefia în clasamentul Seriei 4 la Speranțe.

În data de 19 martie va urma meciul de acasă cu CSM Târgu Mureș. Partida din etapa a doua se va juca la Satu Mare, în Sala de Sport LPS-Ecaterina Both.

Fetele de la echipa de junioare 1 au legat două victorii în primele două etape din faza a doua a campionatului.

Elevele antrenorului Kibédi Adalbert au jucat săptămâna trecută în deplasare, înregistrând o victorie importantă în Sebeș.

Acest succes a fost urmat de o nouă victorie, de data asta acasă, în etapa a 2-a din Grupa de Speranțe. Handbalistele de 18–19 ani au învins duminică lanterna roșie a grupei, LPS Banatul Timișoara, ajungând la 6 puncte, și urcând până pe locul 3 în serie.

Pe data de 19 martie va urma meciul etapei a 3-a, când CSM Olimpia Satu Mare se va deplasa la Reșița pentru duelul  cu ocupanta locului 2 din serie, Liceul Teoretic Traian Vuia, care până acuma a acumulat 10 puncte.

 

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 3, GRUPA 4 SPERANȚĂ, ETAPA 1

CSS Drobeta Turnu Severin – CSM Olimpia Satu Mare 13–22 (7–12)

 

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚĂ, ETAPA 1

LPS Florin Fleșeriu Sebeș – CSM Olimpia Satu Mare 34–40 (18–16)

 

HANDBAL FEMININ, JUNIOARE 1, GRUPA 3 SPERANȚĂ, ETAPA 2

CSM Olimpia Satu Mare – LPS Banatul Timișoara 54–42 (30–21)

 

 

 

Comentarii Facebook
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.