Au fost prinși conducând fără permis. Ce le-au făcut polițiștii

Au fost prinși conducând fără permis. Ce le-au făcut polițiștii

Au fost prinși conducând fără permis. Ce le-au făcut polițiștii

La data de 28 iulie a.c., în jurul orei 11.30, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat pe raza localității Doba, un tânăr, de 26 ani, din aceeași localitate care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere.

Totodată, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredințat pentru a-l conduce de către un tânăr, de 19 ani, care se afla în auto cu acesta în calitate de pasager, pe scaunul din dreapta față.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere.

Tot in 28 iulie a.c., în jurul orei 18.40, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică au identificat în trafic, pe raza localității Batarci, un autoturism condus de un bărbat, de 32 de ani, din județul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că persoana de la volan are dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Comentarii Facebook

Acest articol a fost adaugat la data: 30 iulie, 2020

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.