Interviu cu cântăreața Ivonna Țofei, în exclusivitate pentru smlive.ro

0
144

Am stat de vorbă zilele trecute cu frumoasa cântăreață de muzică populară, Ivonna Țofei, care ne-a răspuns la câteva întrebări. Vă invităm să citiți mai jos interviul realizat cu interpreta.

smlive.ro: Spune-ne câteva cuvinte despre tine.

Ivonna: Bună tuturor! Sunt născută în Poienile De Sub Munte, Jud. Maramureș, de origine Ucraineana, am 22 de ani și sunt stabilită în Satu Mare de aproximativ 7 ani.

 

smlive.ro: Când te-ai apucat de cântat și ce te-a determinat să alegi muzica populară?

Ivonna: Am început să fac ore de canto în timpul liceului, respectiv din clasa a 10-a, dar pe canto clasic, iar după aproximativ 1 an de zile am renunțat, deoarece nu am simțit că este pentru mine. Am ales muzica populară, deoarece o simt mult mai bine.

 

smlive.ro: Ce înseamnă pentru tine muzica populară?

Ivonna: Muzica populară pot sa spun că îmi este la suflet foarte mult,  fiind din zona Maramureșului și am crescut cu genul respectiv, deoarece la noi în familie se asculta foarte des și nu exista ca la  vreun eveniment să lipsească un artist, care interpreta muzică populară și în special din zona noastră.

 

smlive.ro: Pe când o piesă împreună cu soțul tău, Alex Ialis?

Ivonna: Încă nu ne-am gândit la aceasta posibilitate, deoarece cântăm genuri muzicale diferite, dar asta nu înseamna că în viitor, nu vom aparea cu o surpriză placută.

 

smlive.ro: Ce te inspiră în alegerea pieselor cântate de tine și ce dorești să transmiți prin cântecele tale?

Ivonna: Atunci când am ales să fac primul cântec, mi-am dorit să fie legat de copilaria de demult, în care am trăit și am crescut frumos, indiferent de lipsurile care au existat, iar acele moment mi le aduc aminte cu drag și imi dau seama cât de prețioase au fost. Am vrut ca prin acest cantec să le transmit emoție, atunci când își aduc aminte de amintirile frumoase, celor care au trait o copilarie de la țară și nu numai.

 

smlive.ro: Care este melodia ta preferată, dar artistul preferat?

Ivonna: Nu am o melodie preferată și nici un artist preferat, ci sunt mai mulți pe care îi îndrăgesc și la care le ascult cu drag cântecele.

 

smlive.ro: Cu ce te mai ocupi pe lângă muzică?

Ivonna: Job-ul meu a fost ca reprezentat vânzări și Store Manager la o franciză Orange, după care am intrat în concediul de maternitate, iar în timpul acesta în care stau acasa confecționez lucrușoare handmade și colaborez cu firma Forever, care are o gamă largă de produse pe bază naturală, care îmi oferă oportunități în dezvoltarea personală, pe langă profit.

 

smlive.ro: Ți-a afectat în vreun fel această pandemie cariera? Cum ai trecut peste această provocare?

Ivonna: Deocamdată pot să spun că sunt la începutul carierei mele, iar din acest motiv eu nu am fost afectată, deoarece eu în perioada aceasta mă pregatesc pentru eventimentele care vor urma.

 

smlive.ro: Știm că împreună cu Alex aveți o fetiță minunată. Ați dori să vă calce pe urme, în domeniul muzical, să facă și ea o carieră în muzică?

Ivonna: Așa este, avem o fetiță minunata. Ea este comoara noastră, pentru care vom face toate sacrificiile și bineînțeles eu imi doresc foarte mult să iubeasca muzica și aștept cu nerăbdare să o însoțesc la orele de canto.

 

smlive.ro: Cum a fost trecerea din Maramureș în Satu Mare? Ce te-a făcut să alegi Sătmarul?

Ivonna: Trecerea aceasta eu nu am simțit-o, pentru că parinții mei s-au mutat de mulți ani în această zonă, cand eu aveam 2 ani. Am crescut în Ardeal, dar în suflet mi-a rămas zona Maramureșului.

 

smlive.ro: Unde te vezi în următorii ani din punct de vedere al carierei tale muzicale?

Ivonna: Îmi doresc să fiu în continuare la fel de ambițioasă, iar datorită voinței pe care o am, sunt sigură că voi ajunge unde îmi doresc.

 

smlive.ro: Când vom putea asculta o nouă piesă de-a ta? Ne poți spune cum se va numi?

Ivonna: Urmatoarele proiecte  vor fi două colinde, care vor apărea cât de curand, după care voi reveni cu o surpriză placută. Una dintre colinde are titlul “Cobori Doamne pe Pământ”.

 

smlive.ro: Te-ai gândit să adopți și un alt gen de muzică, pe lângă muzica populară?

Ivonna: Da, voi aborda și alte genuri muzicale, deoarece la un eveniment este necesar să cânți și alt gen, pe lângă muzica populară.

 

smlive.ro: Ce le transmiți prietenilor tăi și cititorilor smlive.ro?

Ivonna: Transmit tuturor multă sănătate, sărbători frumoase și liniștite alături de cei dragi. Nu uitați să fiți buni și inimoși. Doamne ajută! Va pup :* 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook